Tarieven en extra kosten Wij zochten het voor jou uit!
Laadpassen vergelijken Vind jouw geschikte laadpas

Top 3 laadpassen Amsterdam

Bekijk hier een overzicht van de beste laadpassen voor in Amsterdam.
Vast tarief van € 0,34 / kWh
Geen extra kosten in Amsterdam
Volledige dekking in Nederland
Goedkope dal-uren € 0,32 / kWh
Lage extra kosten € 0,12
Mogelijk met abonnement € 2,95 p.m.
Geen verborgen kosten
Online inzicht in laad transacties
Mogelijk met abonnement € 4,00 p.m.

Laadpalen Amsterdam

Meer dan de helft van de publieke laadpalen in Amsterdam is geplaatst en wordt beheert door Vattenfall. Daarnaast heeft Amsterdam veel laadpalen van PitPoint en New Motion.

Vattenfall laadpalen

De Gemeente Amsterdam werkt voor het plaatsen en beheren van laadpalen samen met Vattenfall. Om deze reden is het handig om als je in Amsterdam woont of werkt in ieder geval de Vattenfall InCharge laadpas te hebben. In Amsterdam geldt bij de eigen Vattenfall laadpalen een standaard tarief van € 0,34 / kWh voor het regulier laden. Vattenfall rekent geen verdere extra kosten en is gratis aan te vragen.

PitPoint laadpalen

Ook PitPoint heeft veel laadpalen in Amsterdam. Goedkope laadpassen die je bij de laadpalen van PitPoint kunt gebruiken zijn die van E-Flux en Justplugin. Deze passen zijn gratis aan te vragen en hebben beide een vast tarief van € 0,32 en € 0,34 / kWh bij PitPoint laadpalen in Amsterdam. Je betaalt daarnaast geen extra kosten als je deze laadpassen met abonnement aanvraagt.

New Motion laadpalen

Veel laadpalen in Amsterdam worden beheert door New Motion. Met de Shell Recharge laadpas kun je voor het scherpe, vaste tarief van € 0,25 / kWh terecht bij alle New Motion en Shell laadpunten in Amsterdam. Let er wel op dat hier nog € 0,35 transactiekosten per sessie bijkomt tot 20 keer in de maand.